PAINONHALLINTASTARTTI2018-10-13T09:25:33+00:00

PAINONHALLINTASTARTTI 24.10.-21.12

Haluatko energisemmän ja kevyemmän elämän? JES! Training tarjoaa elämäntapamuutokseen tehostartin. Tulet tiputtamaan painoasi, vahvistamaan kehoasi, saat ohjeet oikeaan ravintoon ja saat energisemmän elämän.

Painonhallintastartti sisältää:

  • Alkuinfo 24.10 klo 17-18.40
  • Ravintovalmennus (päivityksineen)
  • Alku- ja lopputestit (kehonkoostumusmittaus ja fysiikkatestit)
  • 4 Personal Training käyntiä
  • Viikkotreenit 2 * krt viikossa

Hinta 800 euroa. Painonhallintastarttiin kuuluu myös veloituksetta viikkotreenit ajalle 22.12.2018-6.1.2019

Jos haluat enemmän viikkotreenejä, niin kysy vaihtoehtoja! Voit ostaa painonhallintastartin verkkokaupastamme. Verkkokaupassa voit valita maksutavaksi myös laskun. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä tai pankkikortilla, sovi ensimmäinen tapaaminen suoraan Janne Särmäkarin kanssa ja voit maksaa palvelun salillamme Kauppamiehentie 6, Tapiola. Voit halutessasi muokata pakettia haluamallasi tavalla.

Kysy lisää janne@jestraining.fi, 0400 601 052

Personal Trainerimme Janne Särmäkari on auttanut uransa aikana monia uusiin pysyviin elämäntapoihin. Lue alta onnistujien tarinat.

Petra Kinnula 37 pudotti painoaan 50 kiloa 50 viikossa PT:mme Janne Särmäkarin avulla: 

“Suurin saavutukseni on se, että olen onnistunut pitämään uudet elämäntavat ja paino ei ole noussut 2,5 vuotta aloittamisen jälkeen.

Ilman Janne Särmäkarin apua en olisi pystynyt muuttamaan elämäntapojani pysyvästi”

Lue Petran tarina Me Naisista

Me Naiset -50 kg

Me Naiset “Pysyn tässä painossa”

JES! Training haastatteli Petraa ja voit lukea haastattelun täältä

Muiden onnistujien kommentit Janne Särmäkarin valmennuksesta uusiin elämäntapoihin:

Pia Nyholm, juristi: ”21 viikkoa Jannen valmennuksessa (ravinto & treeni) ja -20 kg + huikea kunnon kohotus. Kaikki “mittarit” nyt kohdillaan. Tulokset ovat ylittäneet odotukseni jo nyt. Suosittelen.”

Marja-Leena Vainio 58-v, Suunnittelija: ”Pudotin Jannen avulla painoa 26- kiloa. Janne on mielestäni määrätietoinen ja asiakkaan huomioiva valmentaja.”

Maria Grönberg-Gadd 37: ”Tiputin Jannen valmennuksessa 33 kiloa painoa ja sain energisemmän itseni takaisin. Nykyisin liikunta on osa arkipäivääni ja olen kiitollinen Jannelle uudesta energisemmästä elämästäni”