Janne Särmäkari

FAF Personal Trainer, hyvinvointi- ja ravintovalmentaja

Näyttökuva 2017-08-07 kello 15.16.58

Olen personal trainer Janne Särmäkari ja vuodesta 1994 asti olen toiminut liikunta- ja valmennusalalla. Opiskelin Pajulahden urheiluopistossa Lahden kaupungin oppisopimuksella. Siellä 80% työnkuvaani kuului kenttätyöt erilaisten ryhmien kanssa: Lasten sekä nuorten ryhmiä leikkikerhoista eri liikuntalajeihin. Vanhemmille pallopelejä, jumppatunteja sekä ohjasin liikuntarajoitteisten ryhmiä.

Vuosista 1993-1997 tanssiminen oli pääasiallinen toimeentuloni, mutta toimin myös kuntosaliohjaajana sekä ohjasin ryhmäliikuntatunteja tämän ajan. Vuodesta 1995 lähtien olin 6 kk lasten ja nuorten liikunnanohjaajana USA:ssa, Wiconsinin -osavaltiossa. Vuodesta 2001 eteenpäin FAF – Kuntosaliohjaajan -koulutus ja 2002 FAF – Personal trainer -koulutus, jonka jälkeen olen toiminut liikunta-alan yrittäjänä ja rautaisena ammattivalmentajana.

Toiminnallinen valmentaminen on intohimoni. Kahvakuulien ja muiden toiminnallisten välineiden kanssa olen valmentanut jo toistakymmentä vuotta ja ryhmäliikuntatunteja olen vetänyt yli 20 vuotta sekä toiminut lihaskuntovalmentajana yli 20 vuotta.

Olen valmentajana erittäin määrätietoinen sekä tiukka ja tuloksellisuus taattua yli 20:n vuoden kokemuksella. Huumoria on aina mukana mihin tahansa menenkin, koska hyvä mieli ja hymy auttavat jaksamaan. Positiivisuus, avoinmielisyys sekä valtava energiamääräni ovat valttejani. Lahtelaista totta kai.

janne@jestraining.fi, 0400 601 052

Sanna Kippilä

FAF Personal Trainer, PysioPilates ohjaaja

Olen Sanna Kippilä ja ohjaan JES! Trainingilla torstain ryhmäliikuntatunnin ja pilates tunnin. Olen on ohjannut ryhmäliikuntatunteja vuodesta 1987. Viimeiset 10 vuotta olen erikoistunut etenkin Pilatekseen.

sanna@jestraining.fi

Ville Vertanen

parsta (002)

Koulutettu hieroja

Olen Ville Vertanen, näkövammainen koulutettu hieroja Tapiolasta. Olen erikoistunut klassiseen hierontaan ja perehtynyt myöskin urheilijan lihashuoltoon.

Näkövammani ansiosta minulla on erityisen kehittynyt tuntoaisti, jonka ansiosta havaitsen ja paikannan helpommin mm. lihaskireydet ja muut lihaksiston ongelmat ja hoidon tarpeet.

Aiemmin olen toiminut muun muassa jalkapalloseurassa urheiluhierojana. Laaja-alainen koulutukseni on antanut minulle valmiudet hoitaa lihaksistoasi, liikkuvuuttasi sekä kipujasi parhaalla mahdollisella tavalla, omat toiveesi ja tuntemuksesi tarkasti huomioiden.

Olet tervetullut asiakkaakseni! Oli sitten kysymys lihaskireydestä, lihaksiston valmistamisesta urheilusuoritukseen tai palauttamisesta urheilusuorituksen jälkeen, yleisen fyysisen työkyvyn ylläpitämisestä tai vaikkapa halusta rentoutua.

Pidetään yhdessä lihaksistostasi hyvää huolta ja Sinut huippukunnossa!

Voit maksaa hieronnan ePassilla, mikäli yrityksesi on ottanut ePassin hyvinvointiedun käyttöön. Valitsethan toimipisteeksi tällöin JES! Hieronta.

ville@jestraining.fi, 050 4964 498

Paula Vehmanen

Yksilö ohjaus, Pilates ohjaus

Olen Paula Vehmanen, ryhmäliikunnan ja Pilateksen ohjaaja. Olen myös koulutettu hieroja ja sertifioitu TE3 Trainer. Valmistun syksyllä 2020 ACE Personal Traineriksi. Olen vetänyt ryhmäliikunta tunteja erilaisille ryhmille kohta 25 vuotta. Erikoisosaamistani ovat seniorien liikunta, kehonhallinta, kokonaisvaltainen kehonhuolto ja istumatyön aiheuttamat ongelmat.

JES! Trainingilla teen yksilöohjauksia: Pilates starttia, TE3 liikkuuvuusanalyysejä sekä selkäkoulua. Varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen ajanvarauskalenteristamme.

info@paulavehmanen.fi