Loading...
HIERONTA2018-10-10T17:06:43+00:00

HIERONTA

Ville Vertanenparsta (002)

Olen Ville Vertanen, näkövammainen koulutettu hieroja Helsingistä. Olen erikoistunut klassiseen hierontaan ja perehtynyt myöskin urheilijan lihashuoltoon.

Näkövammani ansiosta minulla on erityisen kehittynyt tuntoaisti, jonka ansiosta havaitsen ja paikannan helpommin mm. lihaskireydet ja muut lihaksiston ongelmat ja hoidon tarpeet.

Aiemmin olen toiminut muun muassa jalkapalloseurassa urheiluhierojana. Laaja-alainen koulutukseni on antanut minulle valmiudet hoitaa lihaksistoasi, liikkuvuuttasi sekä kipujasi parhaalla mahdollisella tavalla, omat toiveesi ja tuntemuksesi tarkasti huomioiden.

Olet tervetullut asiakkaakseni! Oli sitten kysymys lihaskireydestä, lihaksiston valmistamisesta urheilusuoritukseen tai palauttamisesta urheilusuorituksen jälkeen, yleisen fyysisen työkyvyn ylläpitämisestä tai vaikkapa halusta rentoutua.

Pidetään yhdessä lihaksistostasi hyvää huolta ja Sinut huippukunnossa!

Hinnat

90 min 74 euroa

60 min 54 euroa

45 min 44 euroa

5 krt hieronta kortti 250 euroa (60 min kerta)

Voit maksaa hieronnan ePassilla, mikäli yrityksesi on ottanut ePassin hyvinvointiedun käyttöön. Valitsethan toimipisteeksi tällöin JES! Hieronta.

Ville Vertanen

050 4964 498

Päivi Lukkarinen

Olen Päivi Lukkarinen, valmistun koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta joulukuussa 2018. Olen ammatiltani myös erikoissairaanhoitaja; työskentelen anestesiahoitajana leikkausosastolla.

Kokemusta terveydenhuoltoalalta on yli 20 vuotta, joten minulla on laaja tietämys kehomme toiminnasta ja sen hoitamisesta. Näen ihmisen kokonaisuutena; kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Suunnittelen hieronnan Sinua kuunnellen. Tule joko rentouttavaan hierontaan tai saamaan apua erillaisiin kehosi kiputiloihin.

Olet lämpimästi tervetullut!

Jos et löydä kalenterista sinulle sopivaa aikaa, niin soita minulle alla olevaan numeroon.

Hinnat

Opiskelijahieronta 60 min 39 euroa

Opiskelijahieronta 45 min 29 euroa

Opiskelijahieronta 30 min 20 euroa

Päivi Lukkarinen

0500 875 776