Loading...
PALVELUT2018-09-06T18:10:06+00:00

Haluatko parantaa yleiskuntoasi?
Haaveiletko energisestä olosta?
Kaipaatko lihaksille huoltoa?

Tutustu palveluihimme!

Viikkotreenit ovat monipuolisia harjoituksia, joissa parannat fyysistä kuntoa ja ryhtiä. Teemme töitä kehonpainolla, kahvakuulilla, CrossCore -naruilla sekä levytangoilla. Ryhmän tuki ja kuukausittain vaihtuvat teemat pitävät treenimotivaation korkealla. Hauska ja monipuolinen treeni päättyy aina venyttelyyn sekä pieneen yhteiseen välipalaan. Aloita treenit starttikurssilla.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan 

Personal Trainer -valmennuksessa tarjoamme kokonaisvaltaisen kokemuksen liikkumiseen, hyvinvointiin ja palautumiseen. Liikumme yhdessä uudella JES! Training Centerillä Espoon Tapiolassa tai mieleisessäsi ympäristössä ulkona tai vaikkapa uimahallissa. Olemme rakentaneet suosikki valmennuksistamme sinulle tai ryhmällesi valmiit paketit: Lihaskuntoharjoitteluun, helppoon juoksuun sekä ryhtiin ja liikkuvuuteen.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan 

10 viikkoa – 10 treeniä – 10 henkilöä

Äijätreeni on tarkoitettu miehille, jotka kaipaavat uutta puhtia liikuntaan. Kymmenen viikon aikana keskivartalon syvät lihakset vahvistuvat sekä lihaskunto- ja aerobinen kunto paranee.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan 

Palveluihimme kuuluu klassinen- ja urheiluhieronta ihan kaikille niin kuntoilijoille kuin urheilijoille. Ammattitaitoiset hierojamme auttavat sinua rentoutumaan, ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelinten vaivoja sekä palautumaan liikunnan tuomasta rasituksesta. Studiollamme on kaksi avaraa ja viihtyisää hoitohuonetta. Voit rentoutua hieronnassa esimerkiksi lounastauollasi.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan

FIT 3D kehonkoostumusmittaus

Uusi ja yksityiskohtainen kehonskannaus kertoo todellisen kehonkuvan visuaalisesti. Yksityiskohtaiset 3D -kuvat tuovat esiin kehosi erityispiirteet ja ympärysmitat. Mittaa myös rasvaprosentti ja lihasmassan määrän. Laite näyttää siis myös visuaalisen muodon muutoksen ja motivoi jatkamaan treenaamista.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan 

JES! Training liikuntapalvelut motivoivat ja kannustavat työntekijöitä terveellisimpiin elämäntapoihin. Autamme kartoittamaan henkilöstön fyysisen kunnon, stressin ja palautumisen laadun sekä järjestämme unohtumattomia liikuntapäiviä.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan