Hieronta
Hiihtokurssit
Juoksukurssit
Kuntotestaus

Haluatko parantaa yleiskuntoasi?
Haaveiletko energisestä olosta?
Kaipaatko lihaksille huoltoa?

Tutustu palveluihimme!


POLKUJUOKSIJAN-2

Viikkotreenit ovat monipuolisia harjoituksia, joissa parannat fyysistä kuntoa ja ryhtiä. Teemme töitä kehonpainolla, kahvakuulilla, CrossCore -naruilla sekä levytangoilla. Ryhmän tuki ja kuukausittain vaihtuvat teemat pitävät treenimotivaation korkealla. Hauska ja monipuolinen treeni päättyy aina venyttelyyn sekä pieneen yhteiseen välipalaan. Aloita treenit starttikurssilla.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan 


PERSONAL TRAINING JA FYSIIKKAVALMENNUS-3

Personal Trainer -valmennuksessa tarjoamme kokonaisvaltaisen kokemuksen liikkumiseen, hyvinvointiin ja palautumiseen. Liikumme yhdessä uudella JES! Training Centerillä Espoon Tapiolassa tai mieleisessäsi ympäristössä ulkona tai vaikkapa uimahallissa. Olemme rakentaneet suosikki valmennuksistamme sinulle tai ryhmällesi valmiit paketit: Lihaskuntoharjoitteluun, helppoon juoksuun sekä ryhtiin ja liikkuvuuteen.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan 


Juoksuvalmennus2

Kehity juoksijana ja treenaa nousujohteisella harjoitusohjelmalla kohti kesän tavoitteita. Valmennuksessa opit harjoittelemaan oikeilla sykealueilla sekä parannat joka viikko juoksutekniikkaasi taloudellisemmaksi. Valitse yksilö- tai ryhmävalmennus.

Juoksuvalmennus sopii sinulle jos haluat saada uutta motivaatiota juoksuharjoitteluun tai juoksusi tuntuu junnaavan paikallaa.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan 


jUOKSIJAN LIHASKUNTOTUNTI

Juoksija unohtuuko sinulla lihaskunnon tekeminen kerran viikossa?

Aloitamme 26.9 Joksijalle suunnatun lihaskuntotunnin Espoon Tapiolassa.  Juoksijoilla unohtuu yleensä säännöllinen juoksussa tärkeiden tukilihasten vahvistaminen. Juoksijan lihaskuntotunnilla keskitytään erityisesti juoksussa tärkeiden lihasten vahvistamiseen sekä liikkuvuuden parantamiseen.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan 


 


ÄIJÄTREENI

10 viikkoa – 10 treeniä – 10 henkilöä

Äijätreeni on tarkoitettu miehille, jotka kaipaavat uutta puhtia liikuntaan. Kymmenen viikon aikana keskivartalon syvät lihakset vahvistuvat sekä lihaskunto ja aerobinen kunto paranee.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan 


hiihtovalmennus

Aikuisten hiihtokurssi alkaa Oittaalla 15.1.2018, järjestämme talven aikana kaksi kolmen kerran kurssia. Toisella kurssilla kehität luistelu hiihtoa yhteensä yli kome tuntia ja toisella kurssilla kehität perinteisen hiihdon tekniikkaa yli kome tuntia. .
Lue lisää Ilmoittaudu mukaan 


FIT3D

FIT 3D kehonkoostumusmittaus

Uusi ja ykistyiskohtainen kehonskannaus kertoo todellisen kehonkuvan visuaalisesti. Yksityiskohtaiset 3D kuvat tuovat esiin kehosi erityispiirteet ja ympärysmitat. Mittaa myös rasva % ja lihasmassan määrän. Laite näyttää siis myös visuaalisen muodon muutoksen ja motivoi jatkamaan treenaamista.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan 

 


 

 

otsikko_hieronta-2

 

Palveluihimme kuuluu klassinen- ja urheiluhieronta ihan kaikille niin kuntoilijoille kuin urheilijoille. Ammattitaitoiset hierojamme auttavat sinua rentoutumaan, ennalta ehkäisemään tuki- ja liikuntaelinten vaivoja sekä palautumaan liikunnan tuomasta rasituksesta. Studiollamme on kaksi avaraa ja viihtyisää hoitohuonetta. Voit rentoutua hieronnassa esimerkiksi lounastauollasi.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan

JES! Hieronta

JES! Training liikuntapalvelut motivoivat ja kannustavat työntekijöitä terveellisimpiin elämäntapoihin. Autamme kartoittamaan henkilöstön fyysisen kunnon, stressin ja palautumisen laadun sekä järjestämme unohtumattomia liikuntapäiviä.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan

JES! TerveysliikuntaStudio Instagramissa: