Näyttökuva 2017-06-13 kello 14.50.32
Ota rohkeasti aikaa itsellesi! 
 Päänsärkyä? Jäykkä selkä? Kramppaavat jalat? Väsyneet hartiat?
Meille sinun hyvinvointisi on pääasia! Kerro meille, miten voimme auttaa. Lisensoidut hierojamme
palvelevat sinua aina yksilöllisesti ja ystävällisesti.

Relaxi_mieti.jpgRela-hierojien ainutlaatuisen kanta-asiakasjärjestelmän ansiosta sinun ei enää tarvitse maksaa hyvinvoinnistasi itseäsi kipeäksi:

Relakortilla saat kaikki hieronnat aina puoleen hintaan!

Varaa aikasi helposti ja ilmaiseksi netistä klikkaamalla viereistä nettiajanvarauksen palkkia tai numerosta 0600-13811 (0,39€/min). Varaamo on auki ma-pe klo 09.00-19.00 (mikäli aika perutaan alle 24h ennen varausta veloitamme täyden hinnan)

Hanki lahjakortit joko itselle tai lahjaksi helposti suoraan verkkokaupastamme!

klassikot_hinnastofiilis_hinnasto
sisu_hinnasto
Relaxi_alennus.jpg

Yritys

paeaeviesti

Ajattelimme hyvinvoinnin uudella tavalla; Sinun eduksesi!

Tuhansien ja taas tuhansien hierontatuntien kokemus aiheutti meille huolen. Onko hieronnasta tulossa Suomessa ylellisyystuote? Me uskomme siihen, että hyvinvoinnin pitää olla jokamiehen ja -naisen oikeus, ei etuoikeus. Siksi Rela-hierojat on olemassa.

Olemme ensimmäinen kanta-asiakkuudella toimiva hieronta-alan yritys Suomessa. 100%:n suomalaisena toimijana ymmärrämme hyvin asiakkaidemme tarpeet. Siksi 49€ vuodessa maksavalla kanta-asiakaskortillamme; Relakortillasaa aina hieronnan yhteydessä heti-edun. Eikä se ole yhtään vähempää kuin 50%:n alennus hieronnan hinnasta.

Me tiedämme, että tehokkaan hieronnan avain on se, että hieronta toistetaan tarpeeksi usein. Siksi on tärkeää, että hintamme ovat edullisia hieronnan suurkuluttajille.

Meiltä kysytään usein, miten on mahdollista tarjota hierontoja näin edullisesti. Se perustuu siihen, että vastaanottomme ovat isoja ja palvelevat aamusta iltaan. Näin ollen emme maksa hukkaneliöistä. Edulliset hintamme takaavat sen, että meillä on paljon asiakkaita, jolloin meille ei jää suuria määriä varaamattomia aikoja ja silti joustavat hierojamme takaavat sen, että vapaita aikoja riittää kanta-asiakkaillemme. Tämä kaikki tulee suoraan säästönä kanta-asiakkaidemme eduksi.

Nimetoen_6

Keitä hierojamme ovat? Käytämme paljon alihankkijoita hierojinamme. Meillä on kuitenkin tarkat laatukriteerit, jotka jokaisen hierojamme tulee ylittää. Kaikkien hierojiemme hierontatekniikka on hyvin samankaltainen, joten uskallat käydä huoletta eri hierojilla, vaikka vakiohierojasi olisikin varattu. Kaikilla vastaanotoillamme toimii sekä täysipäiväisiä, että osa-aikaisia hierojia. Osa-aikaiset hierojat tekevät hierontaa toisen työnsä tai esim. opintojensa ohessa. Näin ollen emme voi taata, että saatte aina ajan samalla hierojalle. Sen johdosta hyväksymme hierojiksemme vain tietyiltä kouluilta valmistuneet hierojat, jotta hieronta olisi kaikilla hierojillamme mahdollisimman samanlaista.

Hierojillemme tarjoamme mukavan, turvallisen ja taloudellisesti riskittömän tavan työllistää itsensä. Uskomme, että tämä helppous näkyy asiakkaillemme hyvänä palveluna ja henkilökuntana, joka pitää huolta myös omasta hyvinvoinnistaan.

Painotamme sitä, että laatukriteerimme niin hieronnan kuin asiakaspalvelunkin suhteen ovat korkeat. Tämä takaa toimintamme ammattimaisuuden. Tämän johdosta asiakkaan ei tarvitse miettiä esim. hierojan sukupuolta aikaa varatessaan.

Toivotamme nautinnollisia ja rentouttavia hierontahetkiä kaikille asiakkaillemme!

rela_HIEROJAT_4

 Hieronta on perinteinen suomalainen hoitomuoto. Hierontapalvelumme löydätte  Helsingistä, Espoosta, VantaaltaLahdesta, Hyvinkäältä, Kirkkonummelta, Kouvolasta, Orimattilasta, Riihimäeltä, Tuusulasta ja Tampereelta. –
 
Osoite
Käyntiosoite
JES! Training CENTER, Tapiola
Kauppamiehentie 6, krs -1
02100 Espoo
 
Kauppamiehentie 6 läheisyydessä on paljon parkkipaikkoja (maksullisia) sekä 60 minutin ilmainen parkki Kulttuurikeskuksen pihassa. Sisäänkäynti tiloihimme on Kauppamiehentien Apteekin vasemmalta puolelta. Samassa rakennuksessa sijaitsee Tapiolan keilahalli.
 
Uusissa viihtyisissä tiloissamme on tällä hetkellä kolme hierontahuonetta.
 

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viestisi:

Syötä allaoleva varmistuskoodi viereiseen kenttään

captcha

Share →

JES! TerveysliikuntaStudio Instagramissa: