Loading...
HIERONTA2018-11-08T09:52:57+00:00

HIERONTA

Ville Vertanenparsta (002)

Olen Ville Vertanen, näkövammainen koulutettu hieroja Tapiolasta. Olen erikoistunut klassiseen hierontaan ja perehtynyt myöskin urheilijan lihashuoltoon.

Näkövammani ansiosta minulla on erityisen kehittynyt tuntoaisti, jonka ansiosta havaitsen ja paikannan helpommin mm. lihaskireydet ja muut lihaksiston ongelmat ja hoidon tarpeet.

Aiemmin olen toiminut muun muassa jalkapalloseurassa urheiluhierojana. Laaja-alainen koulutukseni on antanut minulle valmiudet hoitaa lihaksistoasi, liikkuvuuttasi sekä kipujasi parhaalla mahdollisella tavalla, omat toiveesi ja tuntemuksesi tarkasti huomioiden.

Olet tervetullut asiakkaakseni! Oli sitten kysymys lihaskireydestä, lihaksiston valmistamisesta urheilusuoritukseen tai palauttamisesta urheilusuorituksen jälkeen, yleisen fyysisen työkyvyn ylläpitämisestä tai vaikkapa halusta rentoutua.

Pidetään yhdessä lihaksistostasi hyvää huolta ja Sinut huippukunnossa!

Voit maksaa hieronnan ePassilla, mikäli yrityksesi on ottanut ePassin hyvinvointiedun käyttöön. Valitsethan toimipisteeksi tällöin JES! Hieronta.

Ville Vertanen

050 4964 498

Aku Viitanen

Olen Aku Viitanen vuosimallia -86. Valmistun marraskuussa 2018 koulutetuksi hierojaksi Stadin aikuisopistosta. Olen tyyliltäni varma ja jämäkkä ja minulla on pieni Inari tytär.

Koulutuksessa erikoistuin kivunhoitoon. Hieronnalla siis helpotetaan mm. fyysisistä suorituksista tai tapaturmista aiheutuneita lihasten jännitystiloja ja niistä aiheutuvia kipuja, mutta se on myös oiva rentoutumis- ja hemmottelukeino. Hieronta on kokemuksena miellyttävä ja rentouttava, minkä lisäksi sillä on useita, positiivisia vaikutuksia, joista merkittävin on kudoksien aineenvaihdunnan vilkastuttaminen.

Tavoitteenani on kivuton elämä: elämä, jossa kehon tuomat rajoitteet voidaan minimoida, jotta liikkuminen arjessa, harjoituksissa ja ammatissa olisi mahdollisimman vaivatonta ja kevyttä. Työ ei ole minulle pelkkää puurtamista vaan kutsumus edistää asiakkaideni hyvinvointia.

Hieronta on hyvä lisä jokaiselle kuntoilijalle – se toimii tärkeänä osana jokaisen aktiivisen ihmisen lihashuoltoa ja ehkäisee mm. rasitusvammoja ja ponnistuspäänsärkyä.

Toivotan kaikki tervetulleeksi hierontaan! Hieronta helpottaa oloa.

Aku Viitanen

0400 158 672

Katso hinnastomme täältä!